Roligt att leka på golvet med sina leksaker <3


30/11 2011

Sista november idag:) Hurra!! Imorn börjar julkalendern, då blir det frukost framför TV:n varje morgon. När julkalendern börjar, börjar julen på riktigt tycker jag. Eller egentligen på första advent, men det är något speciellt med att få börja öppna adventskalendern:D Yes, jag har en chokladkalender!:D Jag är så barnsligt förtjust i julen. Det kan inte bli för mycket helt enkelt! Det ska pyntas, bakas, handlas, mysas, med mera, med mera! Underbart!!

Idag får det bli lite städ här hemma. Det kommer en container hit i slutet på varje månad där man kan slänga all sin skit. Perfekt! Så idag blir det till att rensa ut massa skit, slänga och städa.

Men först.... KAFFE!

Tisdag 29/11 2011

Gråa tisdag... Regnigt och blåsigt tråkigt höstväder. Det var gott att jag hann ta en promenad med Olivia i vagnen imorse innan det började regna! Jag trodde inte att stormen Berit hade ställt till med så mycket, men vid barnens dagis var det stora långa granar som hade gått av på mitten och när jag promenarade med Olivia var det gubbar ute och röjde bort träd överallt.

Idag har vart en riktig musikdag. Jag har lyssnat på musik exakt hela dagen. Jag lyssnar alltid på musik när jag är ute och går. Jag ser ingen, hör ingen... jag är i min lilla värld och drömmer mig bort till dit jag verkligen vill vara. Musik är väldigt viktigt för den psykiska hälsan. Vad hade man gjort utan musik? Jag har legat i soffan och kommit på mig själv med att verkligen njuta av lugna kärlekslåtar från 80-talet. Jag kopplar verkligen av:)

Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och Fredrik ligger i soffan och spelar hockey på ps3. Han blev så förbannad när Frölunda förlorade mot Färjestad igår så han bestämde sig för att hämnas så han värvade hela världens topp-spelare till Frölunda för att slå Färjestad med 10-0. Han blev skitglad! Ja, man har sina egna sätt att må bra på:)

Det var för övrigt en mycket trevlig bildvisning hemma hos Robin och Julia i söndags. Vilket äventyr de har vart med om, vilka fantastiska platser de har vart på!
Vi var 14 stycken som var där och kollade och de hade ordnat det väldigt bra, precis som en biosalong i deras vardagsrum. Det serverades glögg, både mjuka och hårda pepparkakor, lussekatter, småkakor med mera. Mycket gott!
Vi fick även smaka på bajskaffe!! Världens dyraste kaffe som de köpte på Bali. Kopi Luwak heter det. Det finns ett djur som kallas luwak (palmmård på svenska) som bara väljer ut de bästa och finaste bönorna som den äter upp. När den sedan har bajsat plockas bönorna ut och rengörs och rostas. Mums!! Det var faktiskt jättegott:)

Här får ni en go kärlekslåt från 80-talet. Jag ÄLSKAR den!

Första advent.

Idag brinner första ljuset och jag känner julstämningen så länge jag inte tittar ut... Usch för detta tråkiga höstväder! Hoppas vi får lite frost snart iaf:) Alltid nåt!

Idag ska jag hem till Robin och Julia och titta på bilder från deras jorden-runt resa:) Det har jag längtat efter. Det ska bli så kul att få se hur de haft det!

I eftermiddag åker vi till Fredriks föräldrar och sover där till imorn.

Ha en trevlig första advent!


New York... som jag längtar! <3


Jag och min gosiga lilla dotter <3


En härlig helg:)

Det har vart en riktigt go helg tycker jag. I fredags gjorde vi inget speciellt efter vi hade vart hos Telia. Vi beställde hem pizza, köpte lite chips och tittade på idol:) En riktigt go slapp-fredag!

I lördags var vi på 50-års fest hos morbror Ali. Det var MYCKET folk och MYCKET trevligt! Pojkarna var hos Fredriks föräldrar, men Olivia fick följa med på fest:) Hon ammas fortfarande, min lilla gottegris! Jag hade gärna stannat länge, men vi fick ge oss rätt tidigt för att jag skulle orka upp och tok-städa på söndag morgon innan Olivias dop.

Det var ett mysigt dop! Jenny Olivia heter min älskade dotter och faddrar är mina föräldrar. Det var bara Olivia som döptes denna gången. När vi döpte pojkarna var det två familjer till som skulle döpa sina barn. Efter dopet åkte vi hit hem för att äta lite gott och öppna presenter. Det var min familj, Fredriks familj och min älskade mormor som var med på dopet. Alldeles lagom! 17 pers räckte gott och väl i vår lägenhet:) Mycket trevligt var det! En riktigt lyckad helg helt enkelt:)

Bara en fruktansvärt tråkig sak... och det är att allas vår älskade Lasse Brandeby har gått bort;-( Det känns lite overkligt.. 66 år blev han! RIP Lasse!

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Imorn ska pojkarna till dagis, Fredrik till sjukgymnasten och jag och Olivia ska gotta oss:D God natt gott folk!

Ny iPhone :D

Yes, det blev en ny iPhone 4s idag. Min vanliga 3GS bestämde sig för att bara lägga av imorse... Jätteskumt! Jag satt och tittade på den men så låste jag den för att jag skulle sträcka mig och tända en lampa och när jag skulle låsa upp den igen var den helt död... Så vi åkte till första bästa Telia-butik och köpte en ny iPhone:) Vi passade även på att skaffa TV, bredband och telefonabonnemang när vi ändå var där. Lika bra:)

Nu i kväll tänkte jag att jag ger min kära 3GS en sista chans till att starta. Tror ni inte jag får igång telefonfan??
Jaja, det gör ju inget att ha en extratelefon!

Här är jag idag, omgjord i ett fotoprogram.


Time for Bingolotto:)

Man blev nästan lite tårögd när "Loket" kom in! Han är ju så gullig :D


Godmorgon!

Vaknar av en spark i huvudet av en pytteliten 5 månaders fot <3 Det är helt otroligt vad Olivia är rörlig nu! Tänk vad mycket som händer på fem månader. Från att ligga i stort sätt helt stilla när man är nyfödd till att rulla runt hit och dit vid fem månader.

Nu har jag världens gladaste snatterfia bredvid mig så nu ska vi gosa lite innan det är dags för frukost!


En promenix i det härliga höstvädret.

Idag åkte jag, Fredrik och Olivia till Kungälv och tog en promenad nere vid älven medan pojkarna var på dagis. Det var riktigt soligt och kallt idag. Mysigt!

Bohus fästning


Älven





Älskade lill-busan i bilen:)


Vi åkte även och tittade på lite hus i de nybyggda områderna och vi är väldigt säkra på att vi skulle trivas riktigt bra i Kungälv:) Tror barnen skulle få det riktigt bra. Det ligger små söta förskolor och skolor överallt.

...

Kiwi mamma? Allvarligt? Vad har jag gjort dig?


I Kungälv.

Idag har vi fått dosor installerat hos oss för framtidens bredband. Det var ett arbete som skulle ta någon timma så jag bestämde mig för att ta barnen och följa med Fredrik till Kungälv idag för att inte vara i vägen för killarna som jobbade i lägenheten. Fredrik går hos en sjukgymnast i Kungälv och tränar upp sin arm efter sina två sprickor han haft.
Jag och barnen var på en lekplats och lekte medan Fredrik var hos sjukgymnasten. Jag blev ännu mer kär i Kungälv idag när vi var där. Det är väldigt vackert faktiskt! Så otroligt mysigt och det bor normalt folk där. Det bor mycket bra folk här i Tuve och också, men de är för få för att vi ska stanna kvar här.. Förlåt, men så är det...
Jag hoppas, hoppas, hoppas att vi snart hittar ett hus i Kungälv!

När Fredrik var klar tyckte han att vi skulle åka bort till Bräckeboden, där de säljer kakor och kex till bra priser. Han tyckte att jag skulle gå in och se om jag hittade nåt gott för jag har aldrig vart där innan. Jag och Alexander gick in för att titta och jag såg med en gång att det inte är nåt ställe man ska släppa in mig i med pengar. Vad mycket goda kakor det fanns!!!! Min fyra-åriga son fick säga till mig att nu får det räcka! Bra att ha en sån förståndig kille med sig;-)
Jag var ändå den lugnaste där inne.. Folk bara öste ner kakor i sina korgar!

Gottigottgott! Det sitter två kakmonster vid bordet också:)


Pojkarna lekte för fullt medan Olivia satt i mitt knä och gungade.



Ville ha en ny.

Idag kom jag på att jag ville ha en ny blogg. Jag har ingen aning om varför, men så fick det bli! Jag håller på att fixa lite med den så jag tänkte bara lägga upp några bilder på mina fantastiska barn här så länge <3


Alexander                                              Anton


Olivia


Snacka om att vara lyckligt lottad!

Missa inte Walk The Line på tv3 klockan 22:00 ikväll. Filmen om Johnny Cash liv med min favorit Joaquin Phoenix ;-)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0