Planering :D

Herregud, nu är det bara två veckor och en dag kvar innan vi åker till New York!! Vid den här tiden om två veckor kommer jag vara helt kocko i huvudet... Kan inte fatta att den efterlängtade USA-resan äntligen blir av! Jag har bara väntat hela mitt liv :D
Kommer förmodligen inte kunna sova en blund den natten.. Åååå vad jag längtar!!

Idag har jag, Julia, Sophia, Robin och Christian suttit på Starbucks (så klart!) och planerat lite:) Vi har pratat om vad vi vill se, restauranger vi vill äta på, med mera, med mera. När man sitter och pratar så, så längtar man ännu mera.
Det är runt 25 grader i solen där nu, så vi kommer ha det himla gott. Ingen vinterjacka eller vinterskor. Det lämnas hemma!

Nu är det snart dax att sova. Känner att jag behöver det idag.. Är så där äckligt trött så det är jobbigt!
Natti natti!


SÅ KLART!

Söndag.

Det har vart en härlig ledig söndag! Tänkte att jag skulle fått packat en del idag, men det är svårt med tre sjuka barn hemma. Förhoppningsvis får jag en hel del gjort nu i veckan :)
Nu är det bara två veckor kvar! Helt otroligt vad tiden går fort alltså!

Det blev iaf en go promenad på 6 km i det härliga vädret. Känns så gott att ha gjort det till en vana att promenera varje dag. Jag känner mig piggare och ser piggare ut. Funderar bara på när promenaderna ska bli till löprundor?


På väg till jobbet.

Sitter på bussen på väg till jobbet. Börjar 13:30 idag och jobbar till 19:30. Helt ok tycker jag :D Då hinner jag med både frukost och lunch med familjen + en promenad innan jobbet börjar. Gick till Stora Holm idag. En promenad på sex km dit och hem.
Så hinner jag hem till fredagsmys och let's dance också!

Längtar ändå tillbaka till mitt gamla jobb.. Längre dagar, men vad gör det när det är roligt att jobba?? :D


Weeeiiooo

Idag har jag sagt upp mig från jobbet! Det finns nog ingen bättre människa att prata med än Marianne Sjöö :D

Imorn är jag ledig så jag ska vara hemma med Olivia och Alexander som är sjuk. Anton ska till dagis som vanligt! Imorn kväll ska jag på informationsmöte på skolan och lägga upp min plan för engelska b.

Den 30/4 gör jag min sista arbetsdag på Ica. Efter jobbet åker jag hem och firar Fredrik som fyller 28 år. 1/5 tar jag helsemseter från både familj och jobb och åker till städernas stad, NEW YORK! När jag kommer hem så blir det flytt för hela slanten :) Hela helgen kommer vi hålla på att flytta in i huset och då har jag beställt ett underbart härligt vårväder så att det blir grill i trädgården med alla som hjälper till att flytta!
Måndag den 14/5 börjar jag jobba på mitt ny-gamla jobb, Birgers Chark :)
Känner just nu att framtiden ser väldigt ljus ut! <3


Torsdag!!!!!

Åååå vad jag längtar till torsdag!!!!


RSS 2.0