23/1 2012

Gott att vi fick lite snö i alla fall:) Har vart ute och åkt pulka varje dag här på gården. Barnen älskar det :D Hoppas snön ligger kvar ett tag. Några veckor i alla fall :)

Fick ett sånt gulligt timglas idag när jag köpte tandborstar till barnen. Det blev helt plötsligt väldigt roligt att borsta tänderna :) Barnen var väldigt noga med att borsta tills sanden hade runnit ner.


Hey!

Mycket dålig uppdatering här. Vet inte varför, för jag är alltid sugen på att skriva:) men, men...

Tänkte bara lägga upp ett kasst men underbart kort på vart vi ska bo i New York. Jag vet att jag är galen i den staden och tjatar om den hela tiden. Värre kommer det bli!! ;-)

Tog kortet med min iPhone på datorskärmen så det är ju inte direkt ett snyggt kort, MEN vi ska bo där som det är ett "A" på 31:a gatan. Till vänster ligger Madison Square Garden, inte alls långt från hotellet. Till höger har vi Broadway och Empire State Building. Jag längtar inte alls :P

Nu är det dags för mig att, tro det eller ej, titta på Sex And The City!


Underbar, underbar, underbar!!

Idag har det vart en riktig slapp-dag! Vi har inte gjort nåt och det känns förjävligt! En maskin har jag tvättat och tumlat.. Alltid nåt;-)
Fredrik och Anton har åkt till Fredriks föräldrar och ska sova där i natt, så jag är hemma med de två andra busungarna. Vi får väl ha lite mys och titta på en av alla de underbara filmerna pojkarna fick i julklapp. "Aristocats" tror jag det blir idag! Senare blir det "sommaren med Göran" 

Imorgon ska vi titta på en Mercedes Viano som vi är väldigt sugna på att köpa. Sju sittplatser är ju inte dumt. Då kan vi skaffa två barn till;-) ..... eller inte! Nej, det är aldrig dumt med mycket utrymme när man är många i familjen. Vi åkte en Viano när vi var i Stockholm i januari och vi kunde bara ställa in barnvagnen i bilen utan att fälla ihop den och det var fortfarande utrymme kvar! Passagerarsäterna där bak var vända mot varandra också så att man kan sitta och titta på varandra, inte dumt!

Nu är det dags att göra lite välling till Olivia, och missnöjd med dagen som jag är så tänkte jag lägga upp min absoluta favoritlåt! Jag älskar den så mycket! Har man en dålig dag kan man sätta på "Good Life" och så mår man plötsligt så mycket bättre:D Underbara låt!!



Puss och hej!

1/1 2012

Äntligen 2012!!! Är så säker på att detta året kommer bli grymt!
Har bara en sån bra känsla! För första gången i mitt liv så ska jag åka till USA, till New York, som jag har drömt om i hela mitt liv. Om precis fyra månader, 1/5, åker vi.

Nyårsafton var väldigt lugn. Vi var här hemma med Josephine och åt middag och tittade på raketerna. Trots att folk smällde av raketer nästan precis utanför lägenheten så vaknade inte barnen. Klockan 1 när allt var över vaknade Anton, nöjd och glad:) Han var uppe med oss en stund, men somnade fort när vi gick och la oss.

Klockan 7 vaknade Anton och Alexander idag så det var bara att gå upp och sätta på en Queen-DVD som de fick titta på medan jag la mig i sängen och halvsov en timma till:)

Vädret har vart riktigt tråkigt idag, men det fick bli en timmas promenad på eftermiddagen iaf. När jag kom hem gjorde jag lite ryggbiff och rotfrukter i ugnen, smarrigt!

Nu är det "Änglagård: andra sommaren" på TV och jag får längta lite till New York:)

1/1 2012 väder:)


RSS 2.0