Härligt!

Har haft en jäkla huvudvärk hela dagen, har vart helt väck på jobbet idag känner jag. Den släppte när jag kom hem och tog en panodil, så nu känner jag mig pigg och glad :)
Har tittat på tre avsnitt av Sex and the city och längtat lite! Inte ens fem veckor kvar nu!!! Undrar vad jag gör om fem veckor? Då är klockan 17:33 i New York för att vara exakt. Kanske sitter på nån trevlig uteservering på en trevlig restaurang, shoppar i nån rolig affär, kollar utsikten från Empire State Building?? I vilket fall som helst vet jag att jag kommer njuta av varje sekund!

Känner mig mycket nöjd och glad idag iaf. Har fått ett roligt telefonsamtal... :D

Fredrik har shoppat på sitt jobb också. Igår kom han hem med tre salamikorvar på 800 gram styck som vi kan smaska på ett bra tag framöver! Finns det nåt godare än salami?

Nu ska jag gå och lägga mig och sova riktigt gott! Idag har en stor sten fallit från hjärtat :)
Imorn börjar jag jobba 13:30 så jag hinner med både frukost, lek och lunch med familjen :D

God natt!! <3


En helvetesnatt, en underbar dag... som ändå slutade lite tråkigt:(

Jag har åkt på nån magsjuka av nåt slag. I natt och i morse har jag vart uppe och spytt.. Mådde riktigt illa så det vara bara att stanna hemma idag. Efter lite vila så har det vart bra under dagen, men jag har typ som kramp i magen. Äckligt! Det gör ont.. 

På eftermiddagen kunde vi iaf gå ut i det underbara vädret. Efter vi hämtade pojkarna på dagis vid klockan två så var vi ute i två timmar och lekte och fikade med lite glass och bullar. Vi träffade Julia där hon jobbar :) Jätteroligt att få se henne idag! 
När vi bestämde oss för att gå hem skulle pojkarna bara stanna till vid en rutschkana för att åka några gånger. Det slutade med att lilla Anton ramlade och slog i sina tänder där det lossnade bitar från tre tänder och en tand är lös. Det fick bli raka vägen till tandläkaren.. Hon hoppades på att den lösa tanden skulle fastna igen, annars kanske de måste dra ut den. Vi ska även hålla koll på om den ändrar färg eller om tandköttet blir svullet. Då får de nog också dra den. Stackars lilla Anton med små fina tänder :(
Nu ikväll så var det Olivias tur att spy, stackars liten... Vi får väl se hur denna natten blir. Just nu sover alla gott, men har en känsla av att den kan bli jobbig:(

Nu blir det en dusch, sedan sängen. Borde ha gått och lagt mig för längesen egentligen :) God natt!! 

Lunch!


Vår!

Härlig vårdag 23/3 2012. Hemma hos Ewa och Göran innan jobbet.


Torsdag 22/3 2012

Idag har det vart helt underbart VARMT och soligt ute!!!
Jag började inte jobba förrän klockan ett idag så när vi hade lämnat pojkarna på dagis åkte jag, Fredrik och Olivia till Bäckebol för att handla och äta lunch.
Jag som äntligen börjat bli lite nyttig och duktig sabbade det med lunch på McDonald's... Men, men.. gott var det iaf :D
Imorn blir det jobb igen, men är ledig lördag och söndag. Då blir det packning och rensning :)
Good Night !!


<3

Rolig dag på lekplatsen idag efter dagis.


Måndag

Idag har det vart underbart soligt och fruktansvärt blåsigt! Jobbade mellan 07-13 idag och hoppades på en varm och solig eftermiddag ute med familjen men så blev det icke! Jag är iaf ledig tisdag och onsdag så man kan ju hoppas på gott väder då.

Jobbade lördagen också mellan 16-22:15. Tråkig tid en lördag, men så länge det bara är varannan lördag funkar det ju. Det är ju dubbelt betalt ;-)

I går träffade vi mamma och pappa i Lerum vid skohuset för att köpa skor till barnen. Har inte vart i Lerum på länge, och i skohuset har jag inte vart på flera år. Det var precis sig likt och den stora brandbilen stod kvar där inne som vi alltid lekte på när vi var små :) De har väldigt mycket fint till barn där och det blev både stövlar och skor. Efter vi vart i Lerum hjälpte mamma och pappa oss att rensa och packa lite här hemma. Nu är det bara sex veckor kvar till flytt :D När jag rensade i förrådet hittade jag min gamla abtronic :D Jag trodde jag hade slängt den, men den låg så fint i en väska! Jag har bestämt mig för att ge den en chans. Man känner ju verkligen att det händer grejer när man har den på sig. Skadar ju inte att försöka :D

Nu har jag tagit tag i och sökt engelska b. Var ute i sista sekund, men hoppas jag får börja denna perioden. Hoppas jag klarar av det bara med allt annat runt omkring. Det visar väl sig :)

Nu ska nog jag, min abtronic och Fredrik sätta på några avsnitt Sex and the city så att jag kan få längta lite :)
Bye bye!!



16/3 2012

Sitter och dricker en varm kopp kaffe medan Olivia ligger och sover. Stackarn har åkt på nån ögoninfektion. Sköterskan på BVC trodde att det kunde bero på förkylning och att det hjälper med koksalt.
Pojkarna är hemma hos Calle som har fått vattenkoppor. Hoppas att barnen får det nu så att de slipper få det senare i livet. Anton hade en fyra-fem vätskefyllda blåsor för ett tag sen som jag trodde var vattenkoppor, men det var allt det var och varken Alexander eller Olivia blev smittade så nu är jag osäker på vad det var.. Vi får se vad som händer nu.

Börjar jobba vid 13:30 idag så jag ska nog försöka vila lite innan jag sticker till jobbet.

Hej så länge!


Trööött...

Det ska tydligen vara mycket positivt som hänt i mitt liv de senaste månaderna.. Och det är det väl... antar jag... Just nu känner jag ändå att jag skulle vilja backa tillbaka ett par månader. Eller helst tillbaka till 2006-2007 (om jag kunde ta med mig alla mina barn tillbaka i tiden) då ALLT var så underbart jäkla bra! Bortskämda, dumma mig!
Jag borde ju vara världens gladaste, men jag är inte nöjd... Det är väl fel på mig.. Eller inte.. Jaja, jag ska nog se till att allt blir bra :)

Funderar på att läsa upp mitt engelska b betyg. Skulle vilja söka till skola nu, men det kanske blir lite mycket för tillfället.. Tre småttingar att ta hand om, nytt jobb, snart flytt, New York <3 ( en New York-resa borde iofs vara bra för engelskan ;-)) Vi får väl se. Har några dagar till på mig att skicka in min ansökan.

Jag tjatar och tjatar om den 1 maj och min New York resa, men jag känner att det ska bli så otroligt gott att lämna ALLT, precis allt!! Utom Fredrik och barnen så klart... Jag behöver det! Känner att jag är väldigt positiv här.. hehe.. egentligen är jag det, för jag vet att allt kommer ordna sig. Jag vill bara att allt ska hända nu, precis NU!

Önskar att när jag går och lägger mig sedan och sluter mina ögon så kommer något magiskt att ske så när jag vaknar upp imorgon så är allt bra. Precis så som jag vill ha det!

Gud så tragiskt detta verkar. Så är det verkligen inte. Jag är oftast väldigt nöjd.. Just nu är det bara inte 100%.

God natt, kära vänner!

Helg

Då var denna arbetsveckan över. Idag har det vart riktigt kul! Packat med massor av glada människor :D Älskar verkligen att jobba fredagar! Tiden går så otroligt fort.
Hade stängningen idag också och träffade Reza som var en av väktarna på jobbet :)
Kul att träffa nån man känner :)

Nu är det dags att sova! Är helt slut och ser fram emot en ledig helg.
God natt!


Stängning!

Då var dagens arbetspass avslutat! Hade stängningen på jobbet idag.. Andra gången jag stängde själv och jag tycker det känns bra :) Tror att jag kom ihåg allt som skulle göras, men nu när man går och lägger sig så går man igenom allt i huvudet ändå och funderar på om man har glömt nåt.
Att det ska vara så svårt att koppla av! Det gör jag väl efter ett tag när jag kommit in i allt, antar jag :)

Dags att sova! Likadant pass imorn och sedan är det helg :D

God natt!


Långpromenad

Långpromenad med Olivia i Tuve-Säve.


Tiden går fort!

Idag blir vår lilla Olivia nio månader! Känns som att det var igår jag låg på förlossningen.. När hon var ca 7 1/2 månad började hon krypa. Nu ställer hon sig upp, pratar sitt egna lilla språk, klappar händerna, dansar, med mera.. Tiden går så fort!! Det är otroligt roligt att det händer saker hela tiden, men ibland önskar man att tiden kunde sakta ner lite grann så att man hinner njuta.

Idag har jag vart ledig och pojkarna har vart på dagis så jag har passat på att packa och rensa lite bland våra saker. Nu är det inte ens två månader kvar till vi flyttar. Om prick åtta veckor får vi nycklarna till huset och om prick åtta veckor vandrar jag på Manhattans gator <3 Jaja, det ska nog lösa sig :) Har ju lägenheten till den 31/5 iaf och jag kommer ju hem den 11/5.

Nä, snart dags att lägga sig. Är ledig imorn också, men pojkarna ska upp till dagis, bröd ska bakas och lådor ska packas:)
Har vart hemma ensam med barnen ikväll för Fredrik har vart på hockey. Dum i huvudet som jag är satte jag mig i mörkret och tittade på "The last exorcism". Vågade knappt gå och låsa upp dörren för Fredrik förut och jag lär väl inte kunna sova inatt. Varför utsätter jag mig själv för detta gång på gång på gång???
Jaja, nu ska jag FÖRSÖKA sova iaf :S
God natt!


RSS 2.0